כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים ברוטב ברביקיו

מתכון קל ומהיר להכנת כנפיים עסיסיות ופריכות בגריל, מצופות ברוטב ברביקיו עשיר וממכר. מושלם לארוחת צהריים, ערב או נשנוש כיפי.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל מאד
זמן בישול:
כ-40 דקות

מצרכים:

  • 1 ק"ג כנפיי עוף
  • 1 כוס רוטב ברביקיו
  • כף קטשופ
  • כף חרדל
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית אבקת שום
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • אופן ההכנה:

  • מחממים את התנורל-180 מעלות במצב גריל.
  • בקערה גדולה מערבבים את רוטב הברביקיו, הקטשופ, החרדל, הדבש, שמן הזית, אבקת השום והפפריקה.
  • מוסיפים את הכנפיים לקערה ומערבבים היטב עד שהן מצופות ברוטב.
  • מניחים את הכנפיים בתבנית וצולים כ35 דקות עד שהכנפיים מוכנות.
  • מגישים את הכנפיים חמות עם תוספות אהובות, כמו צ'יפס, טבעות בצל או ירקות.
  • לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים