בלוג הקצבים

נתחי בשר שונים

כל המאמרים

איך להכין מרק קובה עם סלק

איך להכין מרק קובה עם סלקלמאמר המלא

שקדי עגל

שקדי עגללמאמר המלא

בשר צלי כתף מספר 5

בשר צלי כתף מספר 5למאמר המלא

בשר שייטל

בשר שייטללמאמר המלא

בשר שפונדרה

בשר שפונדרהלמאמר המלא

צ'ולנט, סחינה או תבית? הכל על חמין

צ'ולנט, סחינה או תבית? הכל על חמיןלמאמר המלא

משלוח בשר עד הבית – ככה מזמינים היום בשר

משלוח בשר עד הבית – ככה מזמינים היום בשרלמאמר המלא

בשר טרי במודיעין קונים בנתח קצבים

בשר טרי במודיעין קונים בנתח קצביםלמאמר המלא

מה צריך לעל האש – כל מה שחשוב לדעת

מה צריך לעל האש – כל מה שחשוב לדעתלמאמר המלא

סוגי בשר לעל האש – כל מה שכדאי לדעת

סוגי בשר לעל האש – כל מה שכדאי לדעתלמאמר המלא

חישוב בשר לעל האש – כל מה שתצטרכו לדעת

חישוב בשר לעל האש – כל מה שתצטרכו לדעתלמאמר המלא

אוסובוקו - נתח בשר עסיסי ומיוחד

אוסובוקו - נתח בשר עסיסי ומיוחדלמאמר המלא

אנטריקוט - נתח בשר עסיסי ורבגוני

אנטריקוט - נתח בשר עסיסי ורבגונילמאמר המלא

סטייק סינטה – איך להכין נתח בשר מושלם

סטייק סינטה – איך להכין נתח בשר מושלםלמאמר המלא

שניצל: כל מה שצריך לדעת על המנה הקלאסית והאהובה

שניצל: כל מה שצריך לדעת על המנה הקלאסית והאהובהלמאמר המלא

חזה בקר – המדריך המלא להכנת בריסקט מושלם

חזה בקר – המדריך המלא להכנת בריסקט מושלםלמאמר המלא

כל מה שרציתם לדעת על אונטריב – נתח צלעות הבקר המושלם

כל מה שרציתם לדעת על אונטריב – נתח צלעות הבקר המושלםלמאמר המלא

הכל על בשר טלה – מתכונים, טיפים והמלצות לבישול מושלם

הכל על בשר טלה – מתכונים, טיפים והמלצות לבישול מושלםלמאמר המלא