אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים למשך 30 דקות.מחממים את שמן הזית בסיר גדול וטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.מוסיפים את ההכמון, הכורכום, הפלפל השחור והמלח ומטגנים עוד דקה.מסננים את הבורגול מהמים ומוסיפים אותו לסיר. מערבבים היטב ומוסיפים מים עד לכיסוי.מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות, או עד שהבורגול רך.מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.מניחים את שוקי הטלה בתבנית אפייה.יוצקים מעל שמן זית ותבלינים ומכסים עם נייר אלומיניוםצולים בתנור שחומם מראש למשך 3.5-4 שעות, או עד שהבשר רך.מסירים את כיסוי האלומיניום וצולים 10 דקות נוספותמפרקים את כתף הטלה מהעצם ומניחים על הבורגול