איך להכין בשר צלי כתף בתנור בדרך הכי פשוטה וטעימה שיש? בקרו עכשיו באתר של נתח קצבים לקבל את המתכון האולטימטיבי לנתח צלי כתף בתנור ותתכוננו להתענג!
• חורצים בנתח חריצים ומכניסים בתוכם את שיני השום.
• מערבבים את השמן , החרדל והתבלינים , מורחים ומעסים את הנתח היטב.
• מניחים את הנתח בתבנית, מומלץ להוסיף בטטה, בצלצלי שאלוט ופטריות ועוטפים בנייר כסף.
• צולים בתנור על 180 מעלות למשך שעתיים.
• מסירים מהנתח את נייר הכסף, ונותנים לו צלייה נוספת של 10 דקות להשחמה.
• פורסים ומגישים .
בתאבון!