המבורגר עסיסי מושלם

המבורגר עסיסי מושלם

רבות כבר סופר ויסופר על המתכון הזה... מילה שלנו - זה ההמבורגר העסיסי המושלם!

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כחצי שעה

מצרכים:

  • קילו בשר טחון להמבורגר (שילוב נתחי צלעות אסאדו ומכסה אנטריקוט)
  • 4 לחמניות המבורגר
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 250 מ"ל סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • מטגנים את הבצל הקצוץ כ 7-8 דקות עד להזהבה ולאחר מכן מקררים כ15 דקות.
  • בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הבצל המטוגן וכל שאר המרכיבים.
  • יוצרים את צורת ההמבורגר בכל אחת מהשיטות המועדפות: לוחץ המבורגר ייעודי/רינג/קערית קטנה/בידיים.
  • מכניסים את ההמבורגרים למקרר ל-45 דקות לפחות על מנת שיתייצבו.
  • צורבים את ההמבורגר על מחבת חמה עם מעט שמן או על גריל לוהט עד למידת העשייה האהובה עליכם.
  • צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.
  • הצעת הגשה: עם צ'יפס תפוחי אדמה/טבעות בצל.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים