שניצל במילוי פירה

שניצל במילוי פירה

מתכון פשוט וקל של שניצל קריספי ממולא בפירה נימוח. מיוחד לילדים וגדולים שאוהבים את השילוב המנצח.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-40 דקות

מצרכים:

לפירה:
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
כפית מלח
"כף "מחמאה
קורט פטרוזיליה קצוץ דק

לשניצל:
קילו  
כוס קמח
2 ביצים
2 כוסות פירורי לחם זהוב
כפית חרדל דיז'ון
שן שום כתושה
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1. יש לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות,
להניח בסיר עם מים רותחים וחצי כפית מלח


2. כשתפוחי האדמה מתרככים - מעבירים אותם למסננת,
משם מחזירים לסיר ומוסיפים את המחמאה וחצי כפית מלח


3. לדקק את חזה העוף במידה ועבה יחסית, למרוח עליו שכבת
פירה, על הפירה להניח-לסגור עם חזה עוף נוסף מלמעלה


4. טורפים את הביצה עם החרדל, המלח, הפטרוזיליה והשום
5. טובלים את שניצל הפירה בקמח, בביצה, ואז בפירורי הלחם
6. ומטגנים את השניצל הממולא שלנו משני צידיו עד להזהבה

בתאבון!

לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים