שקשוקה מרגז

שקשוקה מרגז

מה דעתכם על שקשוקה אשש?? ככה, בסוף היום, שניכם מנגבים עם פיתה או לחם טרי, עם המרגז של נתח קצבים וטעמים לוהטים שיעשו לכם שמח בפה

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כחצי שעה

מצרכים:

• 4 נקניקיות מרגז חצויות של נתח קצבים

• 6 עגבניות בשלות מקולפות – חתוכות לקוביות

• חצי כוס שמן תירס / קנולה

• 6 ביצים

• 8 שיני שום פרוסות

• כף פפריקה מתוקה

• פלפל ירוק חריף

• כפית וחצי מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת, וצורבים את המרגז

2. לאחר דקה להוסיף את השום, הפלפל הירוק ואת הפפריקה ומערבבים כחצי דקה

3. מוסיפים את העגבניות ואת המלח ומערבבים

4. מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות עד למרקם ריבתי

5. פותחים את המכסה, שוברים את הביצים פנימה, מחזירים את המכסה ומבשלים עוד 5 דקות

לסיום ניתן לעטר מלמעלה עם פטרוזיליה טרייה

לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים