המנה האמריקאית הקלאסית. מומלץ לילדים!
חצי קילו בשר טחון
4 לחמניות המבורגר
1 כף שמן זית
חצי פלפל ירוק (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
3\2 כוס קטשופ או רוטב ברביקיו
3\1 כוס מים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל
1 כפית צ'ילי יבש
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1. מחממים מחבת עם השמן על חום בינוני ומטגנים את הבשר כ-5 דקות.ניתן לערבב עם מזלג על מנת לפורר את הבשר.
2. מעבירים את הבשר למסננת – לניקוז הנוזלים.
3. בינתיים - מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום.
4. מחזירים את הבשר למחבת ואת הרסק ומערבבים.
5. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות לחיבור הטעמים 6
6. צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.
*הצעת הגשה: עם תפוצ'יפס תפוחי אדמה ובטטה.
בתאבון!