שניצל וינאי

שניצל וינאי

שניצל קריספי למבינים בלבד מבשר שייטל פרוס דק. חובה לסחוט לימון מעל...

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-15 דקות

מצרכים:

• קילו שניצל עגל פרוס מהקצב (רצוי משייטל

• 200 גרם קמח לבן

• 2 כפיות חרדל

• רבע כפית מלח

• קורט פלפל שחור

• שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)

• שמן קנולה לטיגון

• חצי לימון

אופן ההכנה:

• טורפים את ארבעת הביצים ואיתן מערבבים את הפלפל , המלח והחרדל

• מכינים 3 צלחות וטובלים את השניצל בסדר הבא: 1.קמח  2.ביצים מתובלות  3.פירורי לחם.

• מחממים שמן בחצי גובה במחבת רחבה מטגנים את השניצל על להבה בינונית משני צידיו עד לקבלת גוון זהוב.

• מוצאים מהשמן, מניחים על נייר סופג ומשם להגשה עם סחיטת הלימון על השניצל.

בתאבון!

לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים